Ablakcsere

AblakcsereAblakcsere Budapesten.

Vállaljuk társasházi lakások, családi házak ablakainak cseréjét korszerű műanyag ablakokra. Cseréltesse ki elavult, rosszul záródó ablakait modern hőszigetelt ablakra. Az ablakcsere rövid időn belül megtérül a fűtési számláin, az otthona komfortosabb lesz, és ráadásul szépek is az új ablakok.

Választhat hat, vagy hét légkamrás ablakot, választhat fehéret vagy színeset, de választhat belül fehér, kívül színes ablakot is. Az új műanyag nyílászárókat alapáron rendelheti egyedi méretben, amely tartalmazza az 1.0-ás kétrétegű argon gázos hőszigetelt üvegezést. Igény esetén ablakait felszereljük modern és esztétikus árnyékolással, redőnnyel, rovarhálóval, reluxával.

Az ablakcsere menete.

Ablakcsere Budapesten

Egy rövid felmérés és igénypontosítás után elkészítjük a részletes árajánlatunkat. A nyílászárók megrendelése után a szállítási határidőn belül (4-5 hét, színes ablakok esetén 6-8 hét), megbeszélt időpontban szállítjuk az ablakokat.

A szállítás napján kibontjuk a régi nyílászárókat (amelyeket külön díj felszámítása nélkül elszállítunk), és beépítjük az újakat. Az új ablakok beszerelése után felszereljük a külső és belső párkányokat.

Az új ablakokról eltávolítjuk a védőfóliákat, és felszereljük a redőnyöket, rovarhálókat, illetve az egyéb árnyékolókat.

A munkák végeztével összetakarítjuk a hulladékokat, a keletkezett forgácsokat. Végül átadjuk Önnek a nyílászárók minőségi tanúsítványait.

Ha bármilyen kérdése van az ablakcserével, a műanyag nyílászárók típusaival, színválasztékával kapcsolatban, állunk rendelkezésére.