Apró részletek, melyek csak az Ön lakására jellemzőek

Világítás

Amikor a költségvetéssel küszködik, sokszor azt kockáztatja meg, hogy nem figyel oda azokra az apró részletekre, amelyek egyedivé teszik az otthonát.  Nem csak a dekorációkról van szó, hanem a kis apróságokról, amelyek nélkülözhetetlenek gyakorlati szempontból, például a kapcsolók, elosztók stb.

Látványkandalló

Látott már egy teljesen berendezett szobát, amelynek fehérre festett hibátlan falának a közepén, ott éktelenkedik egy csodálatos fehér műanyag kapcsoló? Nem egy esztétikus látvány! Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg kétszer is a lakberendezés alapelveit lakása felújítása során.

Most már vannak olyan áruházak, amelyekben minőségi elemeket vásárolhatunk annak érdekében, hogy a padlón kúszó vezetékeket, kábeleket elrejtsük a szem elől így nem áll fenn annak a veszélye, hogy napjában többször belebotlunk és ráadásul esztétikus látványt is nyújtanak.

A lyukak, rések lefedettsége. 

Miért válassza azt a megoldás, hogy elrejtse a látható hibákat? Nem csak, mert bántja a szemet ahányszor a tekintete arra téved, hanem kellemetlen érzés is, hiszen ok nélkül nagyobb hangsúlyt helyez a kellemetlen és csúnya látványra. Feddje el egy minőségi maszkkal, amire ha ránéz, eszébe sem jut, hogy ott egy lyuk tátongott valamikor.Dekor tapéta

A bejárati házszámok. 

Fontos, hogy az előszoba, amely az első helység, és amely az első benyomást kelti a lakásról, hangulatos, ízléses és rendezett legyen. A számok az ajtón vagy fölötte ne legyenek rikítóak, de az ízléses, formás számok gyönyörködtetik a szemeket.

Közlekedő