Iroda, üzlet felújítás

Irodák, üzletek felújítása, átépítése.

Iroda felújításaÉpítőipari kivitelezéseink, szolgáltatásaink között jelen van a különböző irodák, üzletek felújítása, átépítése, kialakítása. Szolgáltatásainkat, szakember csapatunkat jellemzően a bontás és építés teljes kivitelezéséhez alakítottuk, de vállaljuk a részleges irodai felújításokat, javításokat is.

Az egyedi, a különleges iroda, üzlet Önnek is elérhető.

Iroda, tárgyaló berendezéseA szakipari munkákon túl szerepet tudunk vállalni az irodák, tárgyalók, ügyfélkiszolgáló helyiségek berendezésében, annak megtervezésében is. Segítünk a céghez, a cégarculathoz illeszkedő stílus, illetve a munkahelyek tevékenységnek, és az ergonómiai szabályoknak megfelelő kialakításában, berendezésében.

Megy a munka, mint a karikacsapás.

A felújítás alatt a szakipari, és felújításhoz kapcsolódó egyéb munkákat az elkészített ütemterv szerint végezzük. Az ütemtervben figyelembe vesszük az épület sajátosságaiból következő speciális igényeket (zajos munkák, éjszakai munka stb.). Ön az adott munka projekt vezetőjével tartja a kapcsolatot, aki folyamatosan beszámol Önnek a kivitelezés állapotáról, az ütemterv teljesüléséről, de az akadályokról és nehézségekről is.

Az iroda, üzlet átadása.

A kivitelezéseink folyamán fontos számunkra az átadás meneti is. Ilyenkor a megrendelővel közösen átnézzük a helyiségeket, ellenőrizzük a megvalósult munkákat, mennyiségeket, az esetlegesen javítandó esztétikai hibákat. Nagyobb munkák esetén erre egy előzetes átadási napot tervezünk már az ütemtervben is. Az átadási dokumentációban átadjuk megfelelőségi, kivitelezői nyilatkozatokat, a megvalósulási rajzokat, és természetesen a végszámlát.

Kérje segítségünket, ajánlatunkat!