Lakásfelújítás Budapesten

Ha a lakásfelújítás, lakás átalakítás munkáit Budapesten vagy környékén tervezi, az Otthon Team Ép-Tech Kft. segítségére biztosan számíthat.

A lakásfelújítás folyamata

lakás felújítás

A lakásfelújítás, a lakás-átalakítás vagy átépítés kivitelezése a pontos és részletes helyszíni felméréssel kezdődik. Egy teljes felújítás árajánlatának elkészítéséhez szükséges egy helyszíni felmérés, amikor pontosítjuk az igényeket és a lehetőségeket. Ezen szempontok alapján készítjük el a részletes ajánlatunkat.

A lakásfelújítás kivitelezésére készült kalkuláció ismeretében még megfogalmazódhatnak változtatási igények. A számok ismeretében látja a lakástulajdonos, hogy mely munkák férnek még bele a költségekbe. Ezeket a változtatásokat átvezetjük a lakásfelújítás árajánlatunkon még a szerződés megkötése előtt.

A kivitelezést már a pontosított ajánlat alapján elkészített ütemterv alapján végezzük el. Természetesen a megrendelő részéről később felmerülő igényeket is ki tudjuk elégíteni. A módosítások, a pótmunkák elvégzése előtt tájékoztatjuk a tulajdonost, hogy azok a költségekre, a kivitelezési határidőre milyen hatást gyakorolnak.

Lakásfelújítás Budapesten

A lakásfelújítás folyamán elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos kapcsolattartást a kivitelező és a megrendelő között. A folyamatos tájékoztatás, a közös helyszíni bejárás biztosítja, hogy az ügyfelünk is meggyőződjön az ütemterv szerinti kivitelezésről, a minőségi elvárások teljesüléséről.

A közös helyszíni megtekintés különösen fontos a lakásfelújítás befejező szakaszában. Ezzel biztosítható, hogy a lakás átadásakor már ne legyenek még apróbb esztétikai hibák sem. A felszerelésre kerülő lakberendezési, lakás felszerelési tárgyak, lámpák, polcok, karnisok pedig pontosan úgy álljanak, ahogyan Ön megálmodta.

Kérje helyszíni felmérésünket, ingyenes árajánlatunkat az elérhetőségünk bármelyikén!