Lakberendezés

Fürdőszoba tervezésLakberendezés, belsőépítészeti tervezés.

A megrendelők által igényelt lakberendezői szolgáltatásokat nehezen lehet csoportosítani, vagy lakberendezési csomagokba gyűjteni.

Minden lakástulajdonosnak más-más területen van szüksége a szakember munkájára.

Lakberendező látványtervek.

A látványtervek elkészítése a legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik. A megrendelő által megálmodott design-t jeleníti meg a lakberendező a látványterveken. A megrendelő a terveken láthatja az elképzelt színek összhatását, kipróbálhat egy-két változtatást a falak, a padló színén. A szakember munkája néhány praktikus lakberendezői ötleten kívül kimerül a rajzolásban. Ön viszont megerősítést kaphat a padló, a falak színválasztásával kapcsolatban.

Bútorok tervezése.

A bútortervezés fő szempontjai a praktikusság és a design. A konyhabútor, a fürdőszoba bútor, a nappali bútor tervezése a leggyakoribb, de hasznos lehet az előszoba bútor terveztetése is. A bútorok tervezése alkalmával a látványtervek, a méretezett tervek mellett igény szerint elkészülnek a gyártáshoz szükséges méretezett rajzok és anyagkiírások is.

Fürdőszoba terv

Lakberendezés, a helyiségek tervezése.

Az egyes helyiségek és a teljes lakás komplex tervezése hasonló módon történik. A tervezés folyamán szükség van néhány helyszíni konzultációra, egyeztetésre. Egyeztetni kell a szóba jöhető lakberendezési stílusokat, a helyiségekkel szemben támasztott funkcionális igényeket. A tervezési munka az alaprajzi változatok elkészítésével kezdődik.

Az előzetes tervekből kiválasztott verzióval folytatódik a lakberendezői tervezés. A részletek kidolgozása, a látványtervek elkészítése, a részletek egyeztetése a következő lépés. A végleges tervek alapján igény szerint elkészítjük a kiviteli terveket. Mivel építőipari kivitelezők vagyunk a kiviteli tervek, költségvetési kiírások mellé, elkészítjük a saját kivitelezési árajánlatunkat is.

A lakberendező munkája általában nem fejeződik be a tervezéssel. A lakberendező a lakásfelújítás, lakás átalakítás projekt kivitelezési fázisában is részt vesz, ellenőrzi a kivitelezést, a tervek szakszerű megvalósítását, segít az anyagok, a lakberendezési tárgyak, a lakásdekoráció beszerzésében.

Hamarosan kialakítjuk a gyakoribb megrendelési igényekhez igazított lakberendezési csomag ajánlatainkat.
Addig is kérje a személyre szabott árajánlatunkat otthonának tervezésére.

Lakberendezés -The Home Lab >>