Redőny, rovarháló

Az ablakcsere, a műanyag ablak beépítése szolgáltatáshoz szorosan kapcsolódik a redőny és rovarháló szerelése.

RedőnytervÍgy van ez nálunk is, vállaljuk a redőnyök, rovarhálók szerelését az általunk beépített műanyag ablakok, ajtók tekintetében. A műanyag redőnyök, alumínium redőnyök, rovarhálók, vagy közismertebb nevén szúnyoghálók szerelése is a pontos méretek felvételével kezdődik.

Sokan úgy gondolhatnák, hogy ez már felesleges, hiszen az ablakok mérete már adott. Ez igaz, de az ablakok beépíthetősége miatt marad egy rés körbe az ablakon, amelyet valamilyen formában el kell takarni. Így az előre legyártott redőnyök esetében előfordulhatna, hogy a redőny nem illeszkedik az ablaknyílásokhoz, az ablakokhoz.

A külsőtokos műanyag redőnyök.

A műanyag redőnyök alapvetően két típusban rendelhetőek. A hagyományos, és olcsóbb kivitelnél a lefutó sín műanyagból készül. Az új típusú műanyag redőnyöknél alumíniumból készülnek a sínek, illetve az alsó lamella is alumínium. Az utóbbi típusnál a redőnytok, a sínek a RAL színskála színeiben rendelhető, míg a hagyományosnál csak a meghatározott színekben. A műanyag redőnyök kiváló hang és hőszigetelő képességgel rendelkeznek, azon túl, hogy védik az ablakainkat.

Alumínium redőnyök.

Az aluredőnyök hasonló jó tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a műanyagok, de a stabilitásuk, a tartaósságuk lényegesen nagyobb. Ezen kívül nagyobb a színválaszték, biztonságosabbak, és halkabb a működésük.

A rovarhálók.

A rovarhálók lehetnek fixek, és automaták. Mindkét típus alkalmazható a redőnyökkel együtt. Ha automata rovarhálót választ a redőnyhöz, akkor a redőnnyel egybeépített kivitelt szoktuk ajánlani, az úgynevezett rovarhálóval kombinált redőnyt.

Kérje ajánlatunkat a műanyag ablak beépítése mellett a redőny és rovarháló szerelésére is.