Villanyszerelés

Az építőipari kivitelezések fontos része a villanyszerelés. 

Fürdőszoba világításLegyen az lakásfelújítás, családi ház felújítás, vagy családi ház építés a villanyszerelés kiemelt helyet foglal el a kivitelezés ütemezésében. A villanyszerelő szakember szinte végig jelen van az építkezésen.

A villanyszerelés szorosan kapcsolódik a belső design létrehozásához, kialakításához is. A világítások, a világítási képek kiépítése, vezérlések telepítése komoly villanyszerelési feladat. Számtalan esetben a lakberendező és a villanyszerelő együttes munkája szükséges a megfelelő energiatakarékos világítás kialakításához.

Fürdőszoba világításA kivitelezés az ideiglenes és biztonságos áramvételezési lehetőség kiépítésével kezdődik, és a kapcsolók, lámpák felszerelésével, az elektromos rendszer üzembe helyezésével fejeződik be. Minden építőipari kivitelező vállalkozás igyekszik a villanyszerelési feladatokat saját szakember irányításával végezni. Így van ez az Otthon Team Ép-Tech Kft.-nél is.

Villanyszerelés, villanyszerelő feladatok

Bízza ránk a villanyszerelést, a villanyszerelő munkák kivitelezését. Legyen az lakásfelújítás, családi ház építés, vagy felújítás mi segítünk.

De kereshet bennünket, ha üzletek, irodák villanyszerelésére keres kivitelezőt.
Vállaljuk a villanyszerelés kivitelezését Budapesten és környékén a mérőhely kiépítésétől a befejező érintésvédelmi mérésekig.

Kérje részletes ajánlatunkat!